LEAF

Skriv ut siden

Sammendrag

Tilgjengelige utstyrsgrader
Tilgjengelige farger

INNOVASJON DESIGNET FOR SPENNING

NISSANS innovative kundeorienterte tilnærming har resultert i over 100 spennende nye funksjoner for NISSAN LEAF, inkludert et oppdatert Carwings-system, til og med en garantiplan for litium-ion batterier. Andre forbedringer inkluderer en økt bagasjeromkapasitet, ladelukeområdet, i-nøkkelen og et generelt bedre komfortnivå.
 
NYE LEAF: Å GJØRE DET BESTE ENDA BEDRE
EN ELEKTRISK BIL LAGET FOR I DAG, MED MORGENDAGEN I TANKENE
Enkel tilgang til ladeporten foran, LED-kontrollys innenfor ladeporten, økt bagasjeromkapasitet, mye bedre komfort og tilgjengelighet til ikke én, men tre versjoner av NISSAN LEAF- alt dette som følge av tilbakemeldinger fra kunder.

JEVN OG KOMFORTABEL KJØRING
LYDLØS, ELEGANT OG MER AVSLAPPET
Nye NISSAN LEAFs forbedrede understell, tilpasset av forskning og utvikling for europeiske forhold, gir bedre håndtering, mer moro og spenning ved rattet. Disse forbedringene i ytelse og kraft har betydd større utvalg i forhold til størrelsen på bilen. Tidligere var elektriske biler forbundet med små, snåle biler, men nå kommer de i alle former og størrelser helt opp til attraktive familiebiler og til og med varebiler. Servostyring, klimaanlegg og de bekvemmelighetene du er vant til er alle inkludert, pluss noen nye. Din smarttelefon og bærbare PC kan kommunisere med den elektriske bilen. Du kan sjekke ut ladestasjoner på ruten, starte oppvarming eller avkjøling av førerhuset, slik at det er behagelig temperatur når du setter deg inn. Det er ingen eksosrør så heller ingen ubehagelig røyk å inhalere når du går inn i garasjen, og det er noe som er verdt å skryte av.
 
ELBILYTELSE
DYNAMISK AKSELERASJON OG MOTORVEIHASTIGHETER FRA EN ELEKTRISK BIL
Siden første generasjon el-biler har teknologi, design og effektivitet blitt forbedret til det ugjenkjennelige. Nå gir de ikke lengre langsom kjøring uten reaksjon. El-biler som LEAF har blitt et bærekraftig og attraktivt alternativ for alle typer bilførere. Flere og flere av verdens største bilprodusenter har, eller planlegger nå å ha en elektrisk bil i sitt utvalg, og samarbeider ofte med regjeringer for å gjøre bilene til et mer gjennomførbart og rimelig valg. Elektriske biler tilbyr nå dynamisk akselerasjon, bedre dreiemoment og motorveihastigheter som gir en kjøreopplevelse og komfort som kan sammenlignes med bensin- og dieseldrevne biler, bare mer stillegående, billigere og med betydelig mindre påvirkning på miljøet. All moroa - uten røyken.
 
NYE NISSAN LEAF OG TEKNOLOGI
Gjemt i de tre tilgjengelige modellene finnes det overraskende teknologiske nyvinninger som venter på å bli oppdaget.

SOFISTIKERT, MEN VENNLIG TEKNOLOGI
Det nye NISSAN Carwings-systemet gjør at du kan fjernstyre oppvarming og lading av den elektriske bilen og også legge inn ladeinformasjon, bruksmønstre og kjørelengde. Med flere kjøremoduser, raskere ladealternativer og en forbedret kjøreavstand lover nye NISSAN LEAF en mer spennende kjøreopplevelse enn noen gang.
 
HVA HAR DU LYST TIL Å HØRE PÅ?
Med BOSE Energy Efficient Series lydsystem installert i plysjkledningen er nye LEAF utstyrt for å behage. Vil du ha subwoofer helt i bunnen? Det kan du få. Nyt musikken fullt ut, uansett hvilken type musikk det er.
 
B-MODUS EKSTRA GIR
B-modus er en ekstra kjøremodus som utfyller den normale og Eco kjøremodus. Den tillater deg å sette inn regenerativ bremsing mens du reduserer farten og derav gjenvinne energi. Dette er spesielt nyttig når du kjører i nedoverbakke.

ENKEL PARKERING OG ØKT SIKKERHET
NISSAN LEAF leveres med en Around View Monitor (AVM) som hjelper deg å parkere nøyaktig. Et nettverk av kameraer bidrar til at du ser rundt bilens 360 ° i fugleperspektiv. Resultatet er perfekt parkering hver gang.