Informasjon

Nye Kia Niro er en spenstig Hybrid Crossover med alt du trenger av utstyr. Bilen er miljøvennlig og drivstoffgjerrig med godt design, imponerende teknologi og førsteklasses kjørekomfort. Kia Niro passer perfekt til det norske markedet, som stadig etterspør et større og bredere utvalg av miljøvennlige biler. Nye Kia Niro er rett og slett et veldig bra valg hvis du tar miljøet på alvor, og samtidig ønsker ekte og inspirerende kjøreglede.

DET BESTE FRA BEGGE VERDENER

Hybrid motor, en kombinasjon av effektivitet og kraft.
Et grønt valg har aldri sett bedre ut
Med Kia Niro trenger du ikke å velge mellom god design og miljøvennlighet. Gled deg over dynamiske linjer, et stilfullt design og mengder av plass. Den sporty fronten vekker oppsikt med aerodynamiske luftinntak i forskjermen, samt elegante trimdetaljer i sølv på støtfangeren. Sett bakfra er den like imponerende – med LED-lykter som sørger for et karakteristisk og tøft uttrykk.

Romslig, fleksibel og klar for kjøreglede
Nye Kia Niro gir deg mange muligheter takket være god plass og smarte løsninger. De innvendige målene sørger for godt med sitteplass til både deg og passasjerene. Bagasjen kan trygt plasseres i det romslige bagasjerommet på 427 liter. Baksetene kan deles og legges ned 60:40 og volumet i bagasjerommet øker da til 1425 liter. Her har du mulighet til å få med deg alt du trenger på turen.

Smart Cruise Control
Smart Cruise Control bruker radarsensorene i front av bilen til å overvåke avstanden til kjøretøyet foran. Systemet justerer farten automatisk ved å bremse eller akselerere, slik at du holder en sikker avstand til trafikken foran deg.

Filskiftvarsler
Filskiftvarsleren gir deg beskjed dersom du i et uoppmerksomt øyeblikk er i ferd med skifte kjørefelt. Om nødvendig vil systemet korrigere bilen tilbake til rett plassering på veien.

Blindsonevarsler
Blindsonevarsleren bruker radarsensorer på sidene av bilen til advare deg om biler som legger seg i dødvinklene der du ikke kan se. Varslingen skjer gjennom et blinkende lys i det aktuelle sidespeilet.

Navigasjonsanlegg med 8” skjerm
Navigasjonssystemet i Niro tilbyr Kia Connected Services med oppdatert kjøreorientert informasjon. Niro vil være den første modellen fra Kia som får Android Auto™, utviklet mot Android telefoner.

Trådløs lading
Nye Kia Niro kommer med en trådløs lader. Plasser telefonen på laderen, og den vil starte å lade uten kabler.

Automatisk nødbremsesystem
Det automatiske nødbremsesystemet registrerer både møtende trafikk og fotgjengere som krysser veien. Ved hjelp av radarsensorer og kamera, overvåkes retningen og hastigheten til andre kjøretøy, og du blir varslet om en potensiell kollisjonsfare skulle dukke opp. Dersom du ikke reagerer, vil bremsene automatisk aktiveres for å forhindre uhell eller redusere skadeomfang. (1)

JBL® Premium lydsystem
Kia Niro kommer med et Premium lydsystem Med 8 høyttalere fra JBL® og en ekstern forsterker får du 320 watts effekt.

Nye Kia Niro Hybrid.

Kia Niro kommer med Norges beste nybilgaranti på hele syv års (2). Dette er ikke bare langt bedre enn konkurrentene; men beviser også vår tiltro til bilene vi bygger. Selv om du skulle bestemme deg for å selge bilen, følger Garantien med bilen ved overføring til ny eier og er med på å garantere en høy bruktbilverdi. Og fordi vi vil at du skal føle deg oppdatert gjennom syv år, har vi inkludert syv års oppdatering av kartene i bilens navigassjonssystem(3) helt gratis.

 

(1) Automatisk system for oppbremsing
Den automatiske bremseassistenten (AEBS) er et assistansesystem og fritar ikke føreren fra hans/hennes ansvar til å kjøre sikkert til enhver tid. Føreren må tilpasse kjøringen til hans/hennes kjøreferdigheter, til trafikkreglene og til den aktuelle kjøre- og trafikksituasjonen. AEBS er ikke konstruert for å kunne operere kjøretøyet automatisk. Vennligst les bilens brukermanual for mer informasjon.
(2) ia 7 år/150 000 km totalgaranti
Kias 7 års 150 000 nybilgaranti. Gjelder i alle EU-land (samt Norge, Sveits, Island og Gibraltar) i henhold til lokale regler og vilkår.
(3) Kart-oppdatering i 7 år
Som en del av vår omfattende kvalitetsgaranti har alle Kia kjøretøy utstyrt med navigasjon fra LG inntil seks gratis årlige oppdateringer. Et unikt tilbud som sørger for at navigasjonssystemet alltid er oppdatert. Dette programmet gjelder bare for nye Kia kjøretøy som er produsert etter 28. februar 2013 og har et navigasjonsanlegg fra LG. Vær oppmerksom på at verkstedet kan debitere et beløp for medgått servicetid til oppdateringen. 7-års oppdaterings-programmet består av 6 oppdateringer - ettersom bilen er levert med nyeste programvare ved utlevering. Program for oppdatering påvirker ikke gjeldende garanti for naviagsjonssystemet. Kia har ikke ansvar for kvaliteten på kartdata, som er levert av Navteq.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

KIA Niro Hybrid KIA Niro Hybrid KIA Niro Hybrid KIA Niro Hybrid KIA Niro Hybrid KIA Niro Hybrid

Meld interesse