Informasjon

DESIGN

Fremtidsrettet design
Nye Kia Optima Stasjonsvogn er alt annet enn beskjeden på øynene, det sørger de dynamiske linjene og den kraftfulle fronten for. Dessuten er hensynet til miljøet gjort synlig gjennom de blå detaljene i fronten og på sideskjørtene, samt de energieffektive LED-lampene. Aktive luftspjeld og 17-toms lettmetallfelger bidrar til et stilig og aerodynamisk uttrykk.

Karakterfullt interiør

Slående design gjør mer enn å blende øynene, det romslige og påkostede interiøret i nye Kia Optima Stasjonsvogn sørger for en innbydende atmosfære for alle sansene. Det informative displayet og de komfortable, hvite skinnsetene utfordrer deg til å sette nye mål.

Like allsidig som praktisk
Bagasjerommet på 440 liter er dimensjonert for å takle store utfordringer. Med en baksetedeling på 40:20:40 kan last med ulike former lett få plass, og praktiske detaljer sørger for orden og sikring av lasten. Og hvis du har hendene fulle av varer eller gjenstander, vil bakluken åpne seg automatisk når den føler at Smart Key-nøkkelen er i nærheten.

Android Auto™ og Apple Carplay™
Med støtte for Android Auto™ og Apple CarPlay™ vil Kia Optima være oppkoblet med omverdenen, slik at du kan fokusere på veien. Og du kan stole på at Kias Connected Services holder stø kurs ved hjelp av TomTom-teknologi. Skjermen på 8 tommer gir adgang til fartskameraer, vær, trafikkinformasjon med mer. Kartene og live services i navigasjonsystmet omfattes av gratis oppdatering i 7 år.

KJØREEGENSKAPER

Avansert plug-in-hybrid
Avansert nytenkning om effektivitet har gitt økt rekkevidde ved elektrisk drift i forhold til regulær plug-in-hybrid teknologi. Kombinasjonen av bensin- og elmotor gir ikke bare miljøbevist og komfortabel fremdrift, det gir også et befriende enkelt vedlikehold med Kias 7-års garanti inkludert batteriet.

Parallel hybrid system
Bytt mellom bensin og elektrisk kraft. Eller kjør med en kombinasjon av begge. Det regenerative bremsesystemet konverterer kinetisk energi for å lade batteriet. Lad enkelt ved hjelp av en 220V-stikkontakt.

Kjøredynamikk
Kombinasjonen av 2.0 GDi-motoren og den elektriske motoren tar deg effektivt dit du vil. Det er lett å sette pris på den samlede effekten på 205 hestekrefter og det store batteriet som gir en rekkevidde på hele 62 kilometer. Det er kort og godt klasseledende.

Overblikk over ytelser
Her fremgår kjøreinformasjon tydelig foran og i midten. Det lettleste displayet viser modus og energiflyt. Eller velg navigasjonsvisningen som gir mer informasjon om batterinivået, kjørestil og effektivitet. Du kan også utnytte brukervennligheten til å søke etter ladestasjoner i nærheten.

SIKKERHET OG TEKNOLOGI

Automatisk nødbrems
Radaren på støtfangeren foran og et kamera i frontruten ser etter faremomenter fremover som fotgjengere og andre biler.

Smart parkeringsassistent
Den intelligente parkeringshjelpen SPAS bruker sensorer for å oppdage en passende stor parkeringsplass og styre bilen på plass - automatisk. Alt du trenger å gjøre er å avpasse farten, skifte gir og bremse. Smart, hva?

Filskiftvarsler
Det er ingen grunn til å bekymre seg over utilsiktede filskift. Filskiftassisstenten LKAS i Kia Optima gir akustisk og visuell varsling hvis bilen drifter ut av filen. Og blir det nødvendig, vil du bli styrt trygt tilbake til filen der du hører hjemme.

Smart Cruise Control
Det blir stadig mindre vanlig å ha veien for selv i våre dager. Men med den aktive fartsholderen blir det mer avslappende, siden ASCC-funksjonen sørger for automatisk akselarasjon og bremsing i tritt med trafikken rundt deg. Det er mulig siden den leser av farten og avstanden til bilen foran deg.

Høyteknologiske finesser

Med den trådløse batteriladeren kan telefonen din lades uten ledning. Alt du trenger å gjøre er å plassere en kompatibel smarttelefon på på plass i midtkonsollen og vips - den blir ladet! Nyt landeveien i takt med dine favorittlåter gjengitt med krystallklar lyd via kvalitetskomponenter fra Harman/Kardon™ og 8 høyttalere.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

KIA Optima Plug-in Hybrid KIA Optima Plug-in Hybrid KIA Optima Plug-in Hybrid KIA Optima Plug-in Hybrid KIA Optima Plug-in Hybrid KIA Optima Plug-in Hybrid

Meld interesse