Informasjon

Design
Gjennom sin perfekte balanse mellom førsteklasses design, innovative visuelle uttrykk samt god funksjon, har våre designere skapt en stasjonsvogn som innfrir alle dine ønsker. LED hovedlykter lyser opp i mørket og sørger for at veien fremfor bilen er krystallklar. Det er ingen tvil: Praktisk egenskaper har aldri hatt et bedre utseende. Det oppsiktsvekkende designet går også i dybden. Optima Stasjonsvogn er moderne og romslig på alle områder og gir deg en opplevelse av fleksibilitet.

Praktisk interiør
Materialer med myke overflater, som høykvalitets skinnseter, løfter inntrykket. Kvalitetsopplevelsen videreføres gjennom fargevalg og smakfulle detaljer i den romslige kupéen. Bakover i bilen skjuler mørk-tonede glass både passasjerer og bagasje for innsyn.

Bagasjerommet har en kapasitet på 552 liter. Bruk festebraketter for å holde bagasjen trygt på plass og bruk bagasjenett for høyere sikkerhet. Få enda større bagasjeplass ved å variere baksetene, som er delt 40:20:40 og kan foldes flatt med et enkelt håndgrep.
Her er det mengder av plass, inntil 1.686 liter med baksetene helt nedslått. Du har også tilgang til et smart oppbevaringsrom under gulvet, og ulike lastemuligheter. Det finnes et 12V uttak i bagasjerommet samt et lys som kan brukes som lommelykt.

Drive wise
Utforsk DRIVE WiSE, som er fremtidens kjøre- og førerassistansesystemer fra Kia. Disse systemene er konstruert for å øke sikkerheten på veien og overvåke mulig farer. Med mindre å bekymre seg over blir kjøreturen hyggeligere.

Den smarte parkeringsassistenten (SPAS) bruker sensorer til å bedømme om en parkeringsplass er stor nok, og styrer deretter bilen inn. Alt du gjør er å betjene gasspedalen, skifte gir og bremse. På monitoren får du et 360° bilde av det som skjer rundt bilen.

Gjennom å varsle- og deretter bremse automatisk dersom du ikke reagerer, sørger AEB systemet for å forhindre – eller redusere skadene ved en kollisjon. Utstyrt med radar i fremre støtfanger og et kamera i frontvinduet overvåker AEB bevegelsene til fotgjengere og andre kjøretøy.

Teknologi og sikkerhet
Det er din sikkerhet som er aller viktigst, og derfor er Optima Stasjonsvogn utstyrt med en rekke sikkerhetsdetaljer. Dette omfatter syv kollisjonsputer, inkludert en som beskytter førerens knær. Bilens lette, men likevel solide karosseri, er forsterket og sikrere enn noensinne.

Det du ikke ser kan utgjøre en fare. Den nyttige blindsonevarsleren (BSD) gir deg et varsel når et annet kjøretøy beveger seg inn i blindsonen din. System for varsel om kryssende trafikk (RCTA) gir deg beskjed om andre kjøretøy når du rygger ut av en parkeringsplass.

ASCC kan innkobles når du ønsker å holde konstant hastighet. Bilen bremser og akselererer automatisk for å regulere hastighet og avstand til foranliggende kjøretøy. Dermed kan du kjører sikrere og mer avslappet.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

KIA Optima Stasjonsvogn KIA Optima Stasjonsvogn KIA Optima Stasjonsvogn KIA Optima Stasjonsvogn KIA Optima Stasjonsvogn KIA Optima Stasjonsvogn

Meld interesse