Informasjon

Miljøvennlighet med et nytt utseende.
Som en miljøvennlig hybridbil er Optima gjerrig på forbruk og utslipp, men raus når det gjelder stil.
Dynamiske linjer og sporty dimensjoner slår an tonen, og sørger for at Optima Plug-in Hybrid imponerer fra enhver synsvinkel.
1. Med en Type 2- ladekontakt på bilen kan Optima plug-in lades med 220V hjemme eller fra offentlig ladestasjon.
2. LED hovedlykter og det eco-blå feltet i grillen forsterker det kraftfulle uttrykket samtidig som belysningen blir bedre og energiforbruket lavere.

Hybrid-ytelser på et høyt nivå.
Optima Plug-in Hybrid beviser at det er mulig å redusere utslipp, men likevel levere gode ytelser. Takket være sin avanserte drivlinje greier den å balansere effektivitet med dynamikk gjennom raskt å skifte fra elektrisk drift til hybrid-modus (elmotor og bensinmotor samtidig) – både i bytrafikk og på motorveien.

1. Navigasjonsskjermen viser ulik informasjon, som f.eks energiflyten, kjørestil og effektivitet
2. Hvite skinnseter kan velges og bidrar til et elegant interiør.
3. Hovedinstrumentet viser viktig informasjon som f.eks kjøremodus (hybrid, elektrisk) og energiflyt.

Elegant - og fylt med komfort.
Materialer av høy kvalitet med myke overflater og detaljer i sort høyglans. En smart utformet og førerorientert kupé gjør at du enkelt finner det du trenger.

Smarte løsninger.
Interiøret i Optima er skapt for å gi deg maksimal plass og komfort. De sjenerøse målene byr på mengder av plass til å slappe av og nye turen. Intelligente løsninger som ventilerte seter med et integrert minnesystem for å huske innstillingene, bidrar til å holde deg avkjølt og komfortabel på din kjøretur.

1. De 8-veis elektrisk justerbare forsetene inkluderer 4-veis justering av korsryggstøtten på førersetet og 2-veis justering på passasjersetet.
2. Oppvarmede og ventilerte seter holder deg varm når det er kaldt ute og behagelig avkjølt om sommeren.
3. Det intergrerte minnesystemet øker komforten ytterligere ved å huske dine valgte innstillinger av førersetet og de utvendige speilene.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

KIA Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid KIA Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid KIA Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid KIA Optima Stasjonsvogn Plug-in Hybrid

Meld interesse