Informasjon

Oppsiktsvekkende utseende
Nye Picanto har kompakte dimensjoner, dynamiske krefter, er hendig i svingene og er det perfekte valg enten du skal gjennom trange bygater eller av sted på landeveien.

Tøffe frontlykter
Ingenting er kjedelig med nye Picanto. Projeksjonsfrontlysene med LED kjørelys gir bilen karisma og karakter. På sidene er det LED blinklys. Det er godt å bli lagt merke til!

Interiør av høy klasse
Interiøret i nye Picanto er designet for å gjøre deg glad. Med intuitiv, moderne design og førsteklasses materialer. Så hopp inn, føl deg hjemme – og fryd deg hver gang du kjører.

Finn ditt favoritt-interiør
Skreddersy din Picanto ved å velge blant mange spennende interiører; sort, grått, brunt, blått, rødt eller lime!

Størst bagasjerom i klassen
Valgene er mange i nye Picanto. Ta den fleksible og nyttige bagasjeplassen som kan romme 255 liter. Utnytt mulighetene med høydejusterbart bagasjeromsgulv for enkel transport av høye gjenstander. Baksetet kan deles 60:40 og legges ned.

En kompakt bil med god plass
Nye Picanto føles overraskende romslig, med god plass til hode, skuldre og ben – selv i baksetet. Oppvarmet ratt og setevarme gjør turen behagelig.

Full av skjulte talenter
På solskjermen er det lys på hver side av speilet, og et flott u-formet stemningslys rundt. Morgenkaffen eller smoothien står sikkert i den sammenleggbare, plassbesparende koppholderen.

Brosjye

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

KIA Picanto KIA Picanto KIA Picanto KIA Picanto KIA Picanto

Meld interesse