Informasjon

Møt nye Kia Soul Electric, den første helelektriske nullutslippsbilen fra Kia. En 100 % elektrisk bil med imponerende rekkevidde og samme unike design som du finner på Kia Soul. Soul Electric har det lille ekstra. Med eksklusiv og frisk styling, LED-kjørelys og iøynefallende front- og baklykter inntar du veien med stil.

Kupeen i den nye Soul Electric preges av delikate overflater og avrundede konturer. Her finner du også eksklusive dekorelementer laget av miljøvennlige materialer. Instrumentene er tydelige og intuitive. Via infotainmentsystemet kan du kontrollere bilens ladestatus, finne avstand og rute til nærmeste ladestasjon, justere klimaanlegget og velge musikk til kjøreturen. Flerfarget lys rundt høyttalerne i fordørene pulserer i takt med musikken.

Innvendig har Kia Soul Electric en rekke funksjoner som gir god komfort for alle passasjerene. Den romslige og elegante kupeen har god benplass og takhøyde på alle sitteplasser, slik at alle i bilen får en behagelig kjøretur. Det er dessuten brukt miljøvennlig og biologisk materiale i alt fra polstringer og dekor til setetrekk og gulvteppe.

Kia Soul Electric er den eneste elbilen som er basert på en SUV-plattform, og kombinerer effektiv urban kjøring med praktiske egenskaper. I tillegg til rikelig plass til passasjerene kan den også by på svært fleksible løsninger og god plass til bagasje. Baksetene kan deles og legges ned for å gi plass til last i ulike fasonger og størrelser. En annen nyttig detalj er oppbevaringsrommet under bagasjeromsgulvet. Her kan du for eksempel oppbevare verdigjenstander.

Teknikken er kanskje ny, men resultatet er det samme. I Kia Soul Electric opplever du ren kjøreglede. Den effektive motoren i Soul Electric vil overbevise deg med høy effekt og høyt
dreiemoment, imponerende akselerasjon fra 0 til 100 km/t og en topphastighet på 145 km/t. Med en rekkevidde på inntil 250 km* og null CO2-utslipp er den dessuten et smart og
miljøvennlig valg. Smidige kjøreegenskaper, lavt tyngdepunkt og minimal kjørestøy sørger for fremragende stabilitet og kjørekomfort for både fører og passasjerer.
* Basert på NEDC-standarden.

Kjøringen blir lett som en lek med Kia Soul Electric. For føreren er den en fryd å kjøre gjennom bygatene, med smidige kjøreegenskaper, god respons og en ytelse som er på topp i sin klasse. For passasjerene blir kjøringen jevnere og mer komfortabel takket være det lave tyngdepunktet og mindre kjørestøy. Og siden den er en nullutslippsbil, er Soul Electric også et miljøvennlig valg. Her blir alle fornøyd!

Alt ved Soul Electric er designet med tanke på effektivitet. Bilens rekkevidde avhenger av batteriets ladenivå, så mange av bilens systemer, blant annet bremsing, oppvarming og avkjøling, er utviklet for å opprettholde eller til og med øke energinivået. Du kan også programmere din Soul Electric til å forhåndsoppvarmes eller -avkjøles mens bilen står til lading. Til dette brukes strøm fra ladestasjonen.

Det er enkelt å lade Soul Electric. Du trenger bare å åpne dekslet i grillen. Her finner du to ladeporter: én for lading i en vanlig stikkontakt, og én for hurtiglading i en passende kontakt, for eksempel på en offentlig ladestasjon. En ladestatusindikator som er montert på dashbordet, er synlig fra utsiden. Når ladekablene ikke er i bruk, kan de oppbevares i oppbevaringsrommet under bagasjeromsgulvet.

Soul Electric gir omfattende beskyttelse for deg og passasjerene. Batteriet, elektromotoren, girkassen og EPC-enheten er montert lavt for maksimal stabilitet. De utgjør også en del av den stive karosseristrukturen som beskytter kupeen.

 

7 års nybilgaranti
Alle biler fra Kia leveres med en nybilgaranti på 7 år / 150 000 km (ubegrenset kjørelengde de første tre
årene og begrenset til 150 000 km fra det fjerde året og ut perioden). Garantien dekker bilen fra støtfanger til støtfanger, er gratis, og kan overføres til senere eiere såfremt bilen gjennomgår regelmessig vedlikehold i henhold til serviceplanen.

5 års garanti på lakk og 12 års garanti mot gjennomrusting
Karosserilakken har så høy kvalitet at din nye Kia vil være beskyttet og blank i lang tid fremover. Den leveres også med antirustbehandling og en 12 års garanti mot rust fra innsiden og ut.

Hold kontakten med Kia
Besøk www.kia.com og få siste nytt. Finn ut mer om Kia og vår spennende portefølje av nye biler. Vi er også involvert i store idrettsbegivenheter: Kia er offisiell partner for både UEFA og FIFA. Vi støtter Australian Open og tennisstjernen Rafael Nadal.

Finansering
Din lokale Kia-forhandler kan hjelpe deg med en finansieringsplan som passer for dine behov. Be om å få nærmere informasjon.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

KIA Soul Electric KIA Soul Electric KIA Soul Electric KIA Soul Electric KIA Soul Electric KIA Soul Electric KIA Soul Electric

Meld interesse