Informasjon

VELG DET BESTE FOR BEDRIFTEN DIN

FRA ENKELTMANNSFORETAK TIL BILPARKANSVARLIG
Nissan e-NV200 er det idéelle elektriske nyttekjøretøyet for enhver virksomhet, enten du er ansvarlig for en bilpark eller et enkeltmannsforetak. Og når du velger en helelektrisk løsning får du lave driftskostnader, høy effektivitet og topp ytelse med på kjøpet, i tillegg til god samvittighet for ditt miljøbevisste valg.

VELG DEN 100 % ELEKTRISKE E-NV200 VAREBILEN TIL DITT ENKELTMANNSFORETAK

Du driver et enkeltmannsforetak og har din egen elbil. Smart bærekraftighet er nøkkelen til din suksess.
Du er din egen sjef og jo mer bærekraftig virksomheten din er, desto mer skiller du deg ut. Skaff deg suksess med Nissan e-NV200 – den mest kostnadseffektive og funksjonelle elektriske varebilen. Med det nye batteriet i Nissan e-NV200 på 40 kWt får du levert alt du skal i byen på en lading, og takket være myndighetenes subsidiering av elbiler kan du bygge deg opp et rent og grønt omdømme samtidig som du bruker mindre penger. 

EN GRØNNERE VIRKSOMHET ER EN SMARTERE VIRKSOMHET MED E-NV200

INTELLIGENT KRAFT
Nissan Intelligent Mobility endrer måten du kjører på, for å gi deg en tryggere, mer tilkoblet og spennende kjøreopplevelse. Elektriske Nissan e-NV200 har det samme batteriet på 40 kWt som nye Nissan LEAF, og er et flott eksempel på intelligent kraft. Elektriske Nissan e-NV200 er behagelig, praktisk og utrolig effektiv. Den har en maksimal rekkevidde på 301 km ved bykjøring (WLTP)**, som det er enkelt å få mest mulig ut av, foruten flere lademoduser, og lar deg kjøre rundt i byen på en behagelig og effektiv måte.

FINN NESTE LADESTASJON TIL DIN ELEKTRISKE VAREBIL UTEN PROBLEMER

EN STADIG VOKSENDE INFRASTRUKTUR
Du finner nye ladestasjoner for elbiler på veien hver dag. Det er over 900 hurtigladere i Norge og det blir stadig flere. I Europa finnes over 6 000 hurtigladere. Du ser dem på navigasjonsskjermen din. Ta en titt på kartet, kjøp en kaffe og nyt øyeblikket.

NISSAN E-NV200 – LADEALTERNATIVER

LADING AV ELBIL NÅR OG HVOR DET PASSER DEG
Det er tre måter å lade din Nissan e-NV200 på. Du kan hurtiglade den når du er underveis og oppnå et 80 % ladenivå fra batterivarsel på omlag 40-60 minutter***. Du kan bruke hjemmelader til å lade den opp hjemme eller på kontoret på 7 timer og 30 minutter, eller lade den opp hjemme på 21 timer og 30 minutter ved bruk av stikkontakten.

NISSAN E-NV200: EN 100 % ELEKTRISK VAREBIL SOM FORMER NYE VIRKSOMHETER

DEN IDEELLE LØSNINGEN FOR BYENS UTFORDRINGER
Nissan e-NV200 er kompakt, allsidig og utstyrt med Nissan Intelligent Mobility, slik at den er like handlingskraftig som deg. Kjøp denne 100 % elektriske varebilen som er utstyrt med en batterikapasitet på 40 kWt og spar penger på driftskostnadene dine mens du utvikler virksomheten din videre.

DEN ELEKTRISKE VAREBILEN MED STOR KAPASITET FOR LAST AV MANGE SLAG

TEKNISK INFORMASJON
Kapasitet møter allsidighet i 100 % elektriske Nissan e-NV200. Med den elektriske varebilen kan du velge 1 eller 2 skyvedører og en hvilken som helst kombinasjon av bak og sidevinduer – alt avhengig av hva som er best for virksomheten din. Uansett hva du velger, så sørger varebilenes lave lastehøyde på kun 52 cm fra bakken for enkel lasting og lossing.

Den elektriske varebilen Nissan e-NV200 er kompakt på utsiden og romslig innvendig, og designet for aktiviteter i byen. Bruk hver millimeter av varebilens 4,2 m3 lasterom til å transportere varer eller du kan velge den nye elektriske e-NV200 Evalia for å transportere passasjerer. Du vil uansett kunne levere fra deg gods og passasjerer på en problemfri, enkel og effektiv måte.

MAKSIMAL LASTKAPASITET, MINIMAL STØRRELSE

SE DEN FRA ALLE SIDER
Med stor plass innvendig og en kompakt utside kombinerer elektriske Nissan e-NV200 all den lastekapasiteten du trenger i en Nissan elbil med fleksibiliteten til en kombikupé. Nå kan du påta deg flere jobber enn noen gang før.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Nissan Varebiler E-NV200 Nissan Varebiler E-NV200 Nissan Varebiler E-NV200 Nissan Varebiler E-NV200 Nissan Varebiler E-NV200 Nissan Varebiler E-NV200 Nissan Varebiler E-NV200

Meld interesse