Informasjon

Tøff og smart møtes i den nye NISSAN NAVARA. Den ultimate pickupen har et sterkt, muskuløst eksteriør og toppmoderne teknologi som holder seg tilkoblet og komfortabel – rett og slett klar for alt.

80 år med robusthet
Den nye NISSAN NAVARA 4x4 er robust, fleksibel og stilig, den nyeste i en lang rekke med pickuper fra NISSAN – den aller første ble produsert i 1935. Siden den gang har vi kommet med King Cab i 1977, det innovative C-kanal-surresystemet i 2005, og nå den første bruken av et 5-links spiralfjæret bakre hjuloppheng på en pickup. Vår stolte arv fortsetter den dag i dag, og deles av 14 million pickup-eiere som ruller rundt på veiene i 180 land. Så lenge eventyret venter på oss i horisonten, kommer NISSAN til å lede veien videre.

Robust. Smart.
Vi intoduserer den helt nye Nissan Navara.
Vi har alltid bygget sterke, pålitelige pickuper – NISSAN NAVARA er ikke annerledes. Den nye NISSAN NAVARA har en lukket ramme, 4x4 høy- og lavserie, 2,3 l 190 HK dobbel turbo dieselmotor eller 160 HK enkel turbomotor, motorer med anekjent ytelse over millioner av kilometer. NISSAN NAVARA leverer kraftig og sikker ytelse samt førsteklasses drivstofføkonomi – alt du forventer av en pickup fra NISSAN. Pickupen bruker kun 6,3 l per 100 km, og tar deg med på korte og lange turer uten behov for mange pauser. Med en standard garanti på 5 år/160 000 km er det et løfte du kan stole på. Opplev begeistringen bak neste generasjons pickup – en robust, selvsikker bil med førsteklasses komfort.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Nissan Varebiler Navara Nissan Varebiler Navara Nissan Varebiler Navara Nissan Varebiler Navara Nissan Varebiler Navara Nissan Varebiler Navara Nissan Varebiler Navara

Meld interesse