Informasjon

Opplev en ny type plasskapasitet

Designet til nye NV200 gjør den til den mest allsidige kompakte varebile:

  • kompakt karosseri: 4,40 m lang / 1,69 m bred
  • enormt lasterom: 4,2m3 med opp til 677kg nyttelast
  • Kraft og allsidighet: ny 1,5 dCi 110hk dieselmotor og kun 5,3 m svingradius
  • innovasjon: smart navigasjonssystem tilkoblet alle enheter
  • elegant og komfortabel: høy sitteposisjon og massevis av lagringsmuligheter i kabinen.

 

NV200: Den perfekte forretningspakken

Den nye NV200 er det perfekte nye tillegget til bedriften din. Med nye innovative funksjoner og  forbedret ytelse kan du gi deg selv kraft inn i fremtiden og blir mer effektiv enn noen gang.

Med et valg mellom 90 HK med manuell girkasse med 4 gir og 110 HK med manuell girkasse med 6 gir, kan du være sikker på at du får det beste bedriften din trenger.

Uansett hva du velger, får du også med teknologi som holder deg trygg, informert og i godt humør. Enkel navigering med det integrerte NissanConnect GP-systemet til Stopp og start-knappen og I-key-funksjonene gjør alle reiser enkle og stressfrie. TPMS-sensoren som drives av lithium ion-batterier, befinner seg på hvert hjul for å måle temperatur og trykk i dekkene(tilgjengelig for EVALIA og med en levetid på 10 år), slik at du også kan holde deg å gjør med bilen din.

I tillegg kan du kjøre med maksimal komfort med konstantfartsholder og hastighetsbegrenser, for å legge bak de avstandene bedriften din behøver. Den nye NV200 er det perfekte nye tillegget til bedriften din, uten sidestykke.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Nissan Varebiler NV200 Nissan Varebiler NV200 Nissan Varebiler NV200 Nissan Varebiler NV200 Nissan Varebiler NV200 Nissan Varebiler NV200 Nissan Varebiler NV200

Meld interesse