Informasjon

Evalia med kraftigere batteri: dra på lengre turer med familien I elektriske E-NV200 EVALIA
Med det nye batteriet på 40 kWt er elektriske Nissan e-NV200 EVALIA med fem eller syv seter et flott valg for enhver voksende familie og en mer bærekraftig livsstil. Gjennomfør alle turene til byen med hele familien på en enkelt lading eller gjør maksimalt ut av lademulighetene dine og få lenger glede av tilkobling, komfort og Nissan Intelligent Mobility – alt helt utslippsfritt og med minimale kostnader for et smartere og grønnere liv.

Rekkevidde og lading: elektriske Nissan E-NV200 dekker distansen
Med en rekkevidde på 301 km ved bykjøring og 200 km ved kombinert kjøring, sørger den elektriske flerbruksbilen e-NV200 EVALIA for at du kan kjøre lengre enn noen gang på en enkelt lading. Lad opp bilen hjemme eller underveis og få maksimal rekkevidde mens du kjører. Enkel, ren og effektiv – veien til fremtiden starter her.

Oppdag Nissan E-NV200 EVALIA – den elektriske flerbruksbilen med plass til opptil syv personer
Lev et smartere, grønnere og mer bærekraftig liv med Nissan e-NV200 EVALIA – den elektriske flerbruksbilen som elsker byen. Se alle besparelsene og fordelene du får ved å bytte til 100 % elektrisk flerbruksbil og ta en titt på de nye mulighetene og de ulike ladealternativene du får med batterikapasiteten til Nissan e-NV200 EVALIA. Legg til at bilen er romslig, har et allsidig design, spesialfunksjoner og Nissan Intelligent Mobility, og du vil raskt se hvorfor Nissan e-NV200 EVALIA er den ideelle syvseters elbilen for deg og din voksende familie.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Nissan E-NV200 EVALIA Nissan E-NV200 EVALIA Nissan E-NV200 EVALIA Nissan E-NV200 EVALIA

Meld interesse