Informasjon

En super evolusjon
I 2007 fant Nissan QASHQAI opp crossoveren med kombinasjonen av kombikupeens kompakthet og SUV-ens funksjonalitet. Og nå kan du møte den nye utgaven av Nissan QASHQAI! Med sin robuste fremtoning, moderne LED-belysning og massive 20-tommers lettmetallfelger i et aerodynamisk kompakt karosseri, leverer Nissan QASHQAI nok en gang en ny visjon.

Selv de praktiske egenskapene er forførende
Du kan la deg begeistre av delskinn i Nappa eller massasjefunksjonen i fører- og passasjersetet. La deg fascinere av et enda større bagasjerom med ulike anvendelige kombinasjoner. Når du ser hvor romslig kupeen er, kan det hende at du vil synes den er uimotståelig.

Smarte krefter for en verden i endring
Opplev kjørespenning som aldri før med to nye drivlinjer. Qashqais nye milde hybrid-drivlinje forbedrer effektiviteten. Qashqai med fremtidig e-POWER-drivlinje (6) kombinerer elektrisk bilteknologi med bekvemmeligheten og kjennskapen til en bensinmotor for å gi øyeblikkelig akselerasjon, uovertruffen mykhet og en hviskende stille kjøretur som i en elbil.

Nissan Intelligent Mobility
Nissan Intelligent Mobility (3) gir deg mer tilkobling, trygghet og kontroll på enhver kjøretur. Du kommer til å kjøre med større bevissthet, og kan til og med få kjøreassistanse når du trenger det.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.

Galleri

Nissan QASHQAI Nissan QASHQAI

Meld interesse